HOME

PRODUSE

AUTOMATIZARI

SERVICE

CONTACT

 • CATALOG

  HUNING TRADE 2013

   

   

  PDF

   

   

 • FISA TEHNICA

  SERIA 1000

   

   

  PDF

   

   

 • FISA TEHNICA

  SERIA 3000

   

   

  PDF

   

   

 • CATALOG

  FAC ITALIA

   

   

  PDF

   

   

 • FISA TEHNICA

  SERIA 2000

   

   

  PDF

   

   

 • FISA TEHNICA

  SERIA 900

   

   

  PDF

   

   

HUNING TRADE.COM

PORTI IN CONSOLA

Huning Trade este o companie specializata in distributia si montarea de accesorii pentru porti, usi automate si motoare industriale, produse ale unor companii de prestigiu din Uniunea Europeana.Huning trade este unic importator si distribuitor national al accesoriilor pentru porti marca FAC (Italia), al motoarelor industriale marca GFA Elektromaten si importator direct al produselor Dorma (usi automate).

Portile autoportante permit deschiderea portilor astfel incat acestea sa nu atinga solul. In acest fel nu vor mai fi probleme cu gheata, pamantul adunat pe sina portii, etc. Sistemul de culisare pentru porti autoportante este ideal pentru a evita foarte multe probleme de intretinere a acestora. Acest tip de porti are un standard inalt de siguranta, fiind complet premontate.

Lucrarile de fundatie sunt reduse, fara sine de culisare pe pardoseala, fara disfunctionalitati din cauza ghetii, zapezii sau murdariei colmatate. Deschiderea utila pentru porti in consola poate sa fie intre 3 si 15 m iar automatizarile aferente ar fi intre 300 kg si 2200 kg.

©2004 - 2013 Copyright Huning Trade SRL - Toate drepturile sunt rezervate - by BlaudesignMi